Kysymys:
Miksi morsiamen nimi piippaa Kill Bill Vol 1: ssä?
Vimal Raj
2011-12-01 15:35:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa Kill Bill Vol.1, kun joku mainitsee morsiamen hänen nimellään

Beatrix Kiddo

Hänen nimensä sensuroidaan piippauksella. Selitetäänkö tämä jossain elokuvassa? Vai onko se vain allekirjoitus, jonka Tarantino jättää?

Kuusi vastused:
#1
+90
Joseph Lynn
2011-12-01 15:46:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäisen ja suurimman osan toisesta elokuvasta morsian on kostooperaatiossa, jossa hän metsästää uhrejaan. Hänen henkilöllisyytensä olisi oltava salaisuus varmistaakseen, ettei häntä seurata tai jäädä kiinni.

Se voi olla Tarantinon tapa rikkoa 4. seinä ja sisällyttää meidät mysteeriin ja naamioon, että morsiamen on sitouduttava pysymään tuntemattomana. Tämä voi myös tarkoittaa, että meidän on tarkoitus irtautua emotionaalisesti hänestä hahmona, kunnes hänen nimensä paljastetaan Elle Driverin lopulta nimellä Beatrix Kiddo.

Tällöin hahmo on täysin haavoittuva ja kun hän avaa tunteensa. Joten Tarantino ajatteli tätä sopivana hetkenä paljastaa kaikki tämän hahmon salaisuudet. Tai ehkä vain Tarantino oli outo ja mahtava.

Joten voimme päätellä, että ensimmäisessä osassa: hän on vain tuntematon tappaja. Vol 2: ssa opimme hänen tarinansa ja miksi hän ansaitsee kostonsa, ja siellä hän ansaitsee nimen.
Mutta ihmiset, joita hän metsästää, * tietävät jo hänen nimensä, minkä vuoksi Tarantinon on piipattava se. Pidän parempana siitä, että Tarantino on outo idea.
Hauskaa on, että jos sinulla on DVD, keskeytä elokuva kahdella kertaa, kun hän saa lipun, ja jatkuu kehyksittäin ja pysähtyy lipulle, hänen nimensä on siellä, selvä kuin päivä molemmissa lipuissa.
Olen suuri fani täällä vallitsevasta emotionaalisesta irtautumisesta. Koulujen luokkahuoneeseen saakka näemme Morsiamen kovasydämisenä, laskevana tapakoneena (ja muuten Bill käytti "kiddoa" viitatakseen häneen erilaisissa takaisinkäynneissä vähäisenä harrastuksena). Kun täällä nimi on auki, näemme hänen toisen puolen.
+1 viimeiselle kommentille ... "... vain Tarantino oli outo ja mahtava." Luulen, että Tarantino tekee kaiken syystä, mutta tässä tapauksessa hän todennäköisesti vain sekaisee päämme, lol.
#2
+75
Oliver_C
2012-08-23 01:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

käsikirjoituksesta:

Script


Uma Thurmanin haastattelusta:

Miksi he piippaavat nimesi?

Tuo väistää minua. Saat selville hänen nimensä. Saat varmasti tietää hänen nimensä, voin kertoa sinulle heti, mutta se pilaisi sen.


Vivica A: n haastattelusta. Fox:

Minkä nimen sinä ja Uma sanot, kun he pyyhkivät sen pois?

Beatrix. Hänen nimensä on Beatrix. Se on outoa, eikö? Silloinkin kun näin sen seulonnan eräänä päivänä, ajattelin: "Saavatko ihmiset sen?" Et koskaan kuule hänen nimeään. Hän on vain Morsian. Aina kun menen, "Sweetie, tämä on äidin vanha ystävä, Beatrix, Beatrix, tämä on tyttäreni", se piippaa. Ja hän sanoo: "Hei kulta, nimeni on ..." ja se piippaa. Sinun täytyy mennä katsomaan se uudelleen.


Miksi hän tekee niin?

Koska hän haluaa sinun palaavan takaisin katsomaan sitä uudelleen ja selvittämään mikä helvetti on hänen nimensä. Vain lisätä pieniä asioita. Vain omituisuus.


Nimestä oli useita vihjeitä, jotka antoivat ihmisille mahdollisuuden selvittää se ennen kuin se lopulta paljastettiin Volume 2 .

Esimerkiksi kun hän ostaa lentolipun Japaniin, hänen nimensä on näkyvissä lennolla:

TicketMistä nimi Beatrix Kiddo on peräisin?

haastattelu Quentin Tarantinon kanssa:

Uma keksi nimen Beatrix - hän työskenteli sellaisen henkilön kanssa. Ja keksin Kiddon. Sitä minä kutsun naisiksi - kun pidän todella tytöstä, kutsun häntä "kiddoksi".Keinottelu: vahva>

Quentin Tarantino on Jean-Luc Godardin tunnettu fani (hänen tuotantoyhtiö A Band Apart nimettiin Godardin elokuvan jälkeen Bande à part ).

Godardin elokuvassa Valmistettu Yhdysvalloissa on juokseva noke:

Godard sensuroi Richardin toisen nimen kaikilla äänillä. mahdollista.

Joten ehkä tämä oli Tarantinon inspiraatio.

+1 maininnasta viite elokuvaan "Made In USA". Luulin, että se oli tärkein syy Quentin Tarantinolle tehdä se (kuten tiedätte, "Kill Bill" on täynnä viittauksia muihin upeisiin elokuviin). Muuten, mustavalkoinen kohtaus morsiamen kanssa, joka ajaa autoa selittäessään juoni katsojalle, näyttää minusta viittaukselta saman ohjaajan Jean-Luc Godardin elokuvaan "Hengitön".
#3
+46
Matt
2012-12-15 09:50:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänen nimensä on piipattu, koska häntä ei voida nimetä ennen kuin hän ansaitsee. Koko elokuvan ajan hänellä on 4 nimeä. Kronologisessa järjestyksessä tarinan ensimmäinen tapahtuma on häämurha. Tässä vaiheessa hän on Musta Mamba. Bill ampuu hänet päähän. Tämä on Black Mamban kuolema. Hän herää neljä vuotta myöhemmin. Tämä on Morsiamen syntymä. Nyt Bridesin ainoa tarkoitus on ottaa miekka ja tuhota ne, jotka ovat tehneet hänelle vääryyttä. Hän tappaa O-Renin miekalla ja Vernitan veitsellä.

Hänestä tulee riippuvainen miekasta. Niin paljon, että hän aliarvioi Buddhan. Hänen suunnitelmansa on tietysti hyökätä Buddia perävaunussa miekalla. Tämä palaa heti takaisin, kun Budd ampuu hänet kivisuolalla ja riisuu hänet. Seuraavaksi tapahtuu elokuvan merkittävin osa. Miekan ottaminen pois häneltä on nyt voimaton. Budd naulaa hänet puiseen arkkuun ja hautaa hänet elävänä. Tämä on Morsiamen kuolema. Tämän hautajaisen aikana hän muistaa koulutuksensa Pai Mei: n kanssa ja huomaa, ettei hänen tarvitse luottaa miekkaan. Hänen voimansa on hänen käsissään.

Hän lyö tiensä ulos arkusta. Tämä on Beatrix Kiddon syntymä. Tästä eteenpäin hänen nimeään ei piipata eikä hän käytä miekkaa uudelleen. Beatrix ei tapa Buddhia, Elle Driver tappaa. Beatrix nappaa Ellen toisen silmän jättäen hänet täysin sokeaksi. Lopputeknisissä kysymyksissä kyseenalaistetaan, kuoleeko Elle vai ei, kun hänet jätetään sokeaksi Buddin perävaunuun tappavan Black Mamba -käärmeen kanssa. Tämän jälkeen vain Bill on jäljellä. Hän seuraa häntä valmiina tappamaan hänet, kun yhtäkkiä hänet tapetaan. No tietysti symbolisesti. Hän on järkyttynyt äkillisestä oivalluksesta, että hänen tyttärensä on edelleen elossa. Hänen tyttärensä ampuu hänet lelupyssyllä. Beatrix putoaa maahan (kuolee) ja B.B. (hänen tyttärensä) herättää hänet.

Hän on syntynyt uudestaan ​​nimellä "Äiti".

Ei mitään muuta kuin __excellent__
Hieno teoria, mutta joissakin yksityiskohdissa virheellinen. Esimerkiksi hän * käyttää * miekkaa uudelleen Budd: n jälkeen (vaikka ei tappaa uudestaan).
#4
+17
matt_black
2012-01-08 21:11:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muiden merkkien salassapitoon perustuva selitys ei ole itsestään johdonmukainen tai sisäisesti johdonmukainen. Hän metsästää ihmisiä, jotka tietävät kuka hän on, ja yleisön nimen piippaaminen ei estä hahmoja tietämästä kuka hän on (nimeä ei piipattu hahmoille vaan yleisölle ). Ja ihmiset, joita hän metsästää, tietävät, että hän metsästää häntä.

Huolellinen huomio siitä, mitä hahmot sanovat hänelle ennen kuin hänen nimensä paljastetaan yleisölle, viittaa kuitenkin toiseen selitykseen. Useita kertoja muut hahmot, erityisesti Bill, kutsuvat häntä "kiddoksi", jonka yleisö tulkitsee rakastuksen termiksi, jos he eivät tiedä, että hänen nimi on Kiddo. Sitten he voivat tulkita aikaisemmat kohtaukset uudelleen, kun oikea nimi paljastetaan.

Tämä hienovarainen väärä suunta näyttää vaikuttavalta motivaatiolta Tarantinolle.

Mielestäni tämä on oikea vastaus: me katsojat ajattelemme, että se on ihastuksen termi ensimmäistä kertaa, kun näemme elokuvan. Joskus hän kutsuu häntä "kiddoksi" mukavaksi, joskus kutsuu "kidoksi", joka on hyvin kuiva. Sama sana.
#5
+4
Will Feldman
2013-03-08 09:12:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulin, että oli humoristisesti raskas käsitys herättää Clint Eastwoodin " Mies ilman nimeä" -hahmo Sergio Leonen spagettilänsimaalaisissa elokuvissa.

#6
+3
Matthew Thompson
2012-08-22 13:40:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on pohjimmiltaan vain viittaus Made In U.S.A: han ja ... se on melkein se. Se on ainoa syy, miksi elokuvassa tapahtuu mitään; se vain muistuttaa sinua toisesta elokuvasta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...