Kysymys:
Mitä muutoksia Star Wars Blu-ray -levyyn tehtiin ja miten ne vaikuttivat juoniin?
karth
2011-12-01 10:42:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äskettäin julkaistussa Star Warsin Blu-ray-versiossa on muutama muutos, jonka George Lucas on tehnyt henkilökohtaisesti. Silmiinpistävin on Darth Vaderin "Ei!" jaksossa VI. Miksi nämä muutokset tehtiin, ja vaikuttavatko muutokset katsojien käsitykseen juonesta?

Katsottuani linkitetyn videon huusin: Nooooooooooooo!
+1 karthik - minä en osta blu-säteitä, ja minä * olin * suuri tähtien sota -fani. Vuosien varrella olen huomannut, että elokuvat eivät ole niin hienoja, ne ovat todella lasten elokuvia. Se ei auta, että GL pitää sekaisin heidän kanssaan, ehkä jollain tasolla hän yrittää korjata heitä, mutta IMO: ta ei voida korjata ja ne pitäisi jättää yksin, joten ainakaan "ruususävyinen" muistimme niistä ei ole pilaantunut.
üks vastaus:
#1
+21
phwd
2011-12-02 11:38:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tiivistää tämän vain sekaisin vaikutuksena. Lucas haluaa periaatteessa niin paljon toimintaa elokuvissaan kuin inhimillisesti mahdollista. Lisäämällä huomiota kohteisiin, joiden tiedämme jo olevan. Tämä näkyy elävämmin Star Wars 1-3: ssa, jossa hän lisää sarjaan muita merkkejä ja esineitä.

Tämän vuoksi menetetään paljon päätelmiä. Sen sijaan, että kysyisimme itseltäsi, miksi esine on ruudulla juuri keskipisteestä poikkeavana, meillä on kohde tavallisen näkymän keskipisteessä, häiritsemällä huomiota tärkeästä, perustamalla juoni ja seuraamalla juonella. li> Ewokit vilkkuvat

 • Lisää kiviä alueelle, jossa R2 piiloutui
 • Tällaiset kohteet vievät katsojan huomion siitä, mitä todella tapahtuu.

  Kiistanalaisin muutos Darth Vaderin kanssa muuttaa kohtauksen tunteet ja ympäristön kokonaan.

  Nooooooooooooo!

  Kenelle? hän itse? keisari? pimeä puoli? hänen poikansa kuolemaan? Liian monta kysymystä on parempi jättää mykistetyksi ja antaa taustamusiikin huolehtia tunteiden lisäämisestä ja käännekohdasta kyseiseen kohtaukseen, jolloin kohtaus näyttää pidemmältä kuin se todellisuudessa on. Nyt kun "ei" ulottuu koko tämän osan kohdalle, käännekohta on nyt terävä taivutus, joka johtaa katsojaan, joka haluaa kohtauksen päättyvän mahdollisimman nopeasti.

  Sikäli kuin muistan, Darth Vaderin "noooooo" oli alkuperäisessä teatterijulkaisussa, mutta Lucas muutti äänen lyhyemmäksi blu ray -julkaisussa. http://starwars.wikia.com/wiki/List_of_changes_in_Star_Wars_re-releases
  @Jared Kyseessä oleva "ei" on jedien paluussa, ehkä sekoitat sithien koston kanssa. Se ei ollut ROTJ: n teatterijulkaisussa.
  Muistuttaa minua Calculonista, * Futuraman * robottinäyttelijästä heidän universumin sisäisessä saippuaoopperassaan "Kaikki minun piirini"


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...